Undervisning og kursus

Kunstworkshop

Jeg arrangerer kreative forløb af enhver karakter. Lige i øjeblikket har jeg flere samarbejder kørende med biblioteker. Jeg laver workshop for alle aldre. Det kan være aktuelt for biblioteker, skoler, børnehaver, vuggestuer, fritidshjem, folkekirker, private - og mange flere!


For eksempel:
  • Kunstworkshop for børn og voksne, hvor de laver kunst sammen.
  • Kunstworkshop med tematik. Måske skal børnehaven/biblioteket arbejde med en bestemt tema og så kommer jeg og laver en workshop i tråd med temaet.
  • Kunstworkshop for børn med særlige behov. Jeg skræddersyr et forløb, hvor der tages de særlige hensyn, der er behov for. Hos mig er der højt til loftet og en lang elastik at være menneske i. Vi arbejder roligt og jeg sikre, at alle får fordybet sig og kommer sikkert i havn med en god kreativ succesoplevelse.
  • Kunstworkshop for minikonfirmander og konfirmander. Jeg har, udover billedkunst, liniefag i religion og er meget optaget af feltet, hvor religion og billedkunst mødes. Jeg kan komme og støtte op om det faglige arbejde i kirken med en kreativ vinkel og fordybelse.
  • Inspirationsworkshop for undervisere og andre, som arbejder med børn. Det kan være inspirationsworkshop for dagplejere og pædagoger. Jeg giver et væld af ideer, og vi skal selvfølgelig selv prøve en masse af ideerne af.

Jeg kan skræddersy et forløb alt efter hvad behovet og målgruppen er. Alt er muligt!


Individuelle forløb/løft dit kreative jeg

Sidder du med en følelse af uforløst kreativitet i maven? Længes du efter at komme i gang med at male eller tegne, men noget holder dig tilbage? Jeg kender det alt for godt og kan hjælpe dig videre. Jeg laver et forløb helt personligt til dig, hvor vi sammen kærligt får "skubbet" dig i gang med det kreative arbejde. Vi laver en kombination af samtale om, hvad der holder dig tilbage og kreative praktiske øvelser. Sammen får vi taget hul på dit kreative arbejde. Der vil være kreativt hjemmearbejde fra gang til gang.

Pris 450 kr. pr. time
8 gange for 3400 kr.

Vejledning i tegning/maleri

Du maler/tegner jævnligt, men har brug for sparring omkring dit arbejde. Du har malet/tegnet, men er gået i stå. Du savner, at dit arbejde tager en retning. Du viser mig hvad du arbejder med/har arbejdet med, jeg spørger ind til dine værker, til hvordan du arbejder og fortæller, hvad jeg ser. Jeg kommer med ideer til videre arbejde og forslag til eventuelle inspirationskilder.

Pris 450 kr. pr. time
8 gange for 3400 kr.

Børnefødselsdag med et kunstindslag

Skal du holde børnefødselsdag, så kommer jeg og spreder farvepaletten ud sammen med børnene. Jeg har mange års undervisningserfaring med børn.

Jeg kommer ud 2 timer og sætter et kreativt arbejde i gang sammen med børnene. Det kan være med papir og farver, hvor jeg sætter et eventyrligt og finurligt billedarbejde i gang . Jeg kan komme med limpistoler, kasser med skrammel, maling og så bygger vi skøre og fine figurer sammen. Vi kan have superheltetema, lave tegneserier og meget mere. Kun fantasien sætter grænser.

Jeg lover det bliver sjovt og børnene vil have fine ting at tage med hjem!

Pris fra 2000 inklusiv materialer.

Kontakt mig

Ved bestilling og arrangering af undervisning, kan jeg kontaktes på følgende måde...

e-mail: web@chanettekrogshede.dk

mobil: +45 6169 6052

Billeder fra arrangementer

Dinoworkshop Høje Gladsaxe bibliotek 14/2-2015

På Høje Gladsaxe bibliotek forsvandt de 3 timer lynhurtigt med søde kreative børn og virkelig hyggelige og hjælpsomme voksne. Der blev lavet vidunderlige billeder, og det hele var så roligt. Undervejs fik vi to slags saftevand, som også blev forsøgt blandet ligesom med malingen. Skønt med nysgerrige og eksperimenterende børn. Dagen sluttede af med, at en de deltagende børn spurgte, om jeg mon også kom i morgen, hvilket er den sødeste respons, jeg kan få!

Se flere under "Billeder fra arrangementer"