Forsiden

Chanette maler

Velkommen til mit billedeunivers. Kig dig omkring og se, hvad jeg tilbyder. Den kreative fordybelse er skaberkraft, leg og nysgerrighed. Inspiration finder jeg alle vegne, men i særdeleshed i naturen og fra ord. Jeg er altid optaget en en form for tematik. Det kan være alt fra eksistielle følelser, et ord eller en bestemt teknik.

Ganske ofte er der flere ting der afprøves og undersøges på samme tid. Jeg bliver inspireret hver dag. Mine billeder ender aldrig hvor jeg havde forestillet mig og overrasker mig altid.

Mine billeder har altid været mit frirum og min legeplads. Det glæder mig at dele med dig!

Se nærmere på hvad jeg kan tilbyde af undervisningsforløb samt bestillingsarbejde på malerier.

Referencer

Lørdag den 24. januar 2015 havde vi dinoworkshop med Chanette, der var rigtig god til at få børnene til, at udfolde deres kreative evner og svinge blyant og pensel. Workshoppen var en stor succes, med mange glade børn og forældre. Jeg kan varmt anbefale, at booke en workshop med Chanette.

Vh.
Astrid Rode
Børnebibliotekar
Mørkhøj Bibliotek

Nyt i galleriet

Nyt maleri er tilføjet!

Nyt maleri

Se serien i galleriet

Billeder fra arrangementer

Dinoworkshop Høje Gladsaxe bibliotek 14/2-2015

På Høje Gladsaxe bibliotek forsvandt de 3 timer lynhurtigt med søde kreative børn og virkelig hyggelige og hjælpsomme voksne. Der blev lavet vidunderlige billeder, og det hele var så roligt. Undervejs fik vi to slags saftevand, som også blev forsøgt blandet ligesom med malingen. Skønt med nysgerrige og eksperimenterende børn. Dagen sluttede af med, at en de deltagende børn spurgte, om jeg mon også kom i morgen, hvilket er den sødeste respons, jeg kan få!

Se flere under "Billeder fra arrangementer"